AARNI Ribbestol

10 489 NOK
1007 Fitwood

AARNI Ribbestol er et allsidig treningsutstyr for kroppsvekttrening og gymnastikk i innovativ og elegant skandinavisk design. Det er enkelt å tilpasse øvelsene med ribbestoler til forskjellige nivåer av styrketrening ved å endre kroppens vinkel.

Ribbestoler er en flott måte å få hele familien i bevegelse på. Samtidig som ribbestoler er utmerket trening for voksne, er de også spesielt gode for barn som ønsker å utvikle mobilitet, koordinasjon, balanse og styrke. I tillegg kan de gi uendelig mye moro for hele familien!

Takket være den horisontale avstanden på øvre del gjør AARNI ribbestolene det mulig med et større utvalg av øvelser enn tradisjonelle ribbestoler og er optimale for å utføre for eksempel pull-ups og forskjellige mageøvelser for å styrke kjernen.

AARNI ribbestoler er 30 mm tykke, og den runde formen på trinnene og de øvre håndtakene gir et naturlig og komfortabelt fast grep. For mer detaljert informasjon og mål, se "Ytterligere informasjon".

For å gjøre ribbestolene enda mer allsidige kan du kombinere dem med motstandsbånd eller våre ULPU turnringer. På denne måten kan du gjøre et større utvalg av øvelser, fra assisterte pull-ups til roing med kroppsvekt. For barn anbefaler vi ULPU MINI turnringer.

AARNI ribbestolenes ramme er laget av bærekraftig produsert, limt massiv bjørkefiner. Stengene er av massiv bjørk, og den øvre delen er laget av holdbar bjørkefiner.

Du kan velge mellom åtte forskjellige fargevarianter av AARNI ribbestoler:

  • Bjørk
  • Hvit
  • Svart

Bjørkfargen er behandlet med klarlakk.

AARNI ribbestoler er designet og produsert i Finland. De er utformet for å støtte en aktiv livsstil uten å gå på kompromiss med design eller bærekraftige verdier. Patentert originaldesign.

Ribbestolene monteres via to støttebrett på veggen. I pakken følger det med skruer som passer til montering av ribbestolene på de vanligste typer betongvegger eller trepilarer bak en gipsvegg. Sørg for å bruke skruer som passer for veggene dine. FitWood anbefaler alltid å bruke en lokal ekspert for å installere ribbestolene for å sikre riktig og sikker montering.

Merk at en lett bøyning skåner ribbestolenes ledd når de brukes ofte. Barn bør kun bruke ribbestolene under voksen tilsyn.

Du finner detaljerte instruksjoner for montering, sammenstilling og sikker bruk av ribbestolene i bruksanvisningen.

AARNI ribbestoler har to års garanti . I tillegg gjør vi vårt beste for å tilby reservedeler selv etter at garantien har utløpt.

Chris spørre 6 måneder siden
vad är de exakta måtten för ribbstolen, höjd, bredd, djup etc.? finns det tillval till den man kan lägga till och bygga ut den?hur levereras den, är den i delar när den kommer så man sätter ihop den själv? jur mycket väger paketet?
Butikken svarte

Mått 

Höjd 220 cm

Bredd 78 cm

Djup nedre 12, övre 54 cm

Max användarvikt 150 kg

Vikt 24 kg

Man monterar den själv.


Lignende produkter