AirBike Pro

15 749 NOK 14 699 NOK

AirBike inSPORTline Pro er en moderne kardiomaskin som gjør det mulig for brukeren å trene i sin egen takt, dvs at du ikke trenger å justere motstanden selv. Alt du trenger å gjøre er å tråkke hardere. Maks brukervekt er 160 kg!
Les mer

8819988 Insportline

Rekommenderade tillbehör

Underlagsmatte
569 NOK 349 NOK
-39%
-39%

Den solide rammen gjør det mulig med en maksvekt på 160 kg, noe som gjør maskinen stabil også under tung belastning. Siden treningsarmene med håndtak og pedalene i tillegg er tilknyttet respiratoren så kan du trene armer og bein samtidig. Eller så kan du trykke beina mot fotstøtten og bare trene armene dine. Dette sofistikerte systemet lar deg velge om du vil trene hele kroppen eller bare den nedre eller øvre delen. 

 

AirBike inSPORTline Pro tilbyr flere ulike programmer for å gjøretreningen mer varierende. I tillegg til quick-start så kan du også velge mellom forhåndsinnstilte intervallprogrammer og målrettede programmer. Det finnes to intervallprogrammer. Du kan også konfigurere og kjøre ditt egne program. Du kanskje også setter pris på det faktum at du kan stille inn din egne målpuls. Når du gjør det kommer treningssykkelen fortelle deg hvor mye du må tråkke for at den skal oppnås. Du kan følge all viktig informasjon på en lettlest LCD-skjerm. 

 

Luftmotstand 

Takket være et unikt luftbremsesystem så trenger du ikke justere motstanden. Viften som lager motstanden drives av pedalene. jo fortere du tråkker, desto høyere er motstanden. 

 

Intervalltrening 

Forhåndsinnstilte intervallprogram som lar deg starte treningen med et knappetrykk er en av hovedfunksjonene hos treningssykkelen AirBike Pro. Intervalltrening lar deg veksle mellom korte perioder av intensiv anaerob trening og mindre intense hvileperioder, som hjelper deg å brenne fett. Om du ikke er fornøyd med lengden på de forhåndsinnstilte programmene så kan du stille inn og kjøre dine egne.

 

Justerbar sadel 

Rett sittestilling er viktig for en effektiv sykkeltrening. Derfor har AirBike Pro en justerbar sadel med komfortabel og ergonomisk fylling. Du kan justere høyden (11 posisjoner) og også den horisontale posisjonen (7 posisjoner) etter dine egne behov.

 

Nøkkelfunksjoner:

 

Treningssykkel med luftbremsesystem for intensiv trening

Lettlest LCD-skjerm

Komfortabel justerbar sadel

Transporthjul

Vannflaskeholdere (vannflaske inngår)

Holdere for nettbrett

Justeringssystem for ujevnt gulv

Trådløst pulsbelte

Svinghjul på 4,8 kg

Mål 124x69x140 cm

Maks brukervekt 160 kg

Vekt 64 kg

 

Går på 2 stk AA batterier, krever ingen strømkontakt 

 

 

 

 


Lignende produkter

inSPORTline Annimaran
Insportline inSPORTline Annimaran
3 999 NOK 3 199 NOK
9 st
-20%
X-Bike trimsykkel Sammenleggbar
Insportline X-Bike trimsykkel Sammenleggbar
2 939 NOK 2 099 NOK
10 + st
-29%
inSportLine inCondi R600i
Insportline inSportLine inCondi R600i
14 699 NOK 12 599 NOK
3 st
-14%
inCondi UB60i Trimsykkel
Insportline inCondi UB60i Trimsykkel
8 399 NOK 6 999 NOK
0 st
-17%