AirBike Lite

8 399 NOK 7 349 NOK

Treningssykkel med luftmotstand. En bra sykkel for effektiv trening hjemmefra. Håndtak så du også trener armer og overkroppen i samme treningspass.

 

 


Les mer

8819896 Insportline

Rekommenderade tillbehör

Underlagsmatte
569 NOK 349 NOK
-39%
-39%

AirBike inSPORTline Lite er perfekt for entusiaster som vil trene intensivt hjemme. Den gir brukeren mulighet å trene i ens egen hastighet, f. eks. så trenger man ikke justere motstanden selv. En vifte justerer motstanden avhengig av hvor fort man tråkker. Jo fortere du tråkker jo større motstand. Både de klassiske pedalene og de bevegelige håndtakene er koblet til viften, noe som betyr at du ikke bare jobber med bena, men også overkroppen. eller om du vil kan du plassere beina på fotstøtten og bare trene overkroppen. Sadelen kan justeres både vertikalt og horisontalt, så treningen blir så komfortabel som mulig.

AirBike inSPORTline Lite tilbyr forskjellig treningsprogram for å gjøre treningen din så variert og effektiv som mulig. I tillegg til quick-start kan du også velge mellom intervallprogrammer og målrettede program. Du kan også velge å konfigurere og kjøre ditt egne program. All informasjon om din trening ser du enkelt på en lettlest LCD-skjerm. 

 

Luftmotstand 

Takket være et unikt luftbremsesystem så trenger du ikke justere motstanden. Viften som lager motstanden drives av pedalene. jo fortere du tråkker, desto høyere er motstanden. 

 

Intervalltrening 

Forhåndsinnstilte intervallprogram som lar deg starte treningen med et knappetrykk er en av hovedfunksjonene hos treningssykkelen AirBike Pro. Intervalltrening lar deg veksle mellom korte perioder av intensiv anaerob trening og mindre intense hvileperioder, som hjelper deg å brenne fett. Om du ikke er fornøyd med lengden på de forhåndsinnstilte programmene så kan du stille inn og kjøre dine egne.

 

Justerbar sadel 

Rett sittestilling er viktig for en effektiv sykkeltrening. Derfor har AirBike Pro en justerbar sadel med komfortabel og ergonomisk fylling. Du kan justere høyden (11 posisjoner) og også den horisontale posisjonen (7 posisjoner) etter dine egne behov.

 

Mål 130,5x64x128 cm

Maks brukervekt 135 kg

Maks brukerhøyde 190 cm

Vekt 40,6 kg

 

 


Lignende produkter

inSPORTline Annimaran
Insportline inSPORTline Annimaran
3 999 NOK 3 199 NOK
9 st
-20%
Xbike Max
Insportline Xbike Max
2 799 NOK 2 299 NOK
0 st
-18%
X-Bike trimsykkel Sammenleggbar
Insportline X-Bike trimsykkel Sammenleggbar
2 939 NOK 2 099 NOK
10 + st
-29%
inSportLine inCondi R600i
Insportline inSportLine inCondi R600i
14 699 NOK 12 599 NOK
3 st
-14%