Crossjump trampoline 1,2m

2 199 NOK
66426 Finnlo

Effektiv Vektreduksjon og Kondisjonstrening med HAMMER Cross Jump

Opplev en ny dimensjon av enklere vektreduksjon ved å integrere ekstremt høy kaloriforbruk i treningsprogrammet ditt samtidig som du har det gøy. HAMMER Cross Jump-studiomatten tilbyr lekende og målrettet trening som ikke bare former kroppen din, inkludert definerte overarmer og sterke magemuskler, men gir deg også muligheten til å forbrenne opptil 1 000 kalorier per time. Treningen retter seg mot ben, rumpe og kjerne, og ved å bruke små vekter eller utføre øvelser med strakte armer, kan du også engasjere overkroppen og armene.

Det høykvalitets ElastoPro premiumgummibåndet gir en holdbar og effektiv treningsopplevelse. Med over 200 000 belastningstester på både gummibånd og hoppematte garanteres langvarig kvalitet og sikkerhet. Den perfekte kombinasjonen av gummibåndets eksklusive konstruksjon og den robuste industrielle veven i hoppematten gir en suveren sprett og rebound-følelse for hvert hopp.

HAMMER Cross Jump-studiomatten tar treningsopplevelsen til nye høyder med sine innovative hopp-punkter (patenterte Jumping Points). Disse sirkelformede markeringene muliggjør perfekt orden og treningskoreografi, noe som resulterer i ekstra høy kaloriforbruk og raske treningsresultater. Den sikre sammenleggingsmekanismen og det justerbare håndtaket gir høy sikkerhet og enkel oppbevaring, og det medfølgende sikkerhetskantskyddet forhindrer at du trår utenfor matten.

Med seks stabile støttepunkter mot gulvet og en ekstra stabil ramme er HAMMER Cross Jump designet for intensiv bruk og gir suveren stabilitet selv ved kroppsvekter opptil 130 kg. Den justerbare T-grepstangen med polstrede håndtak sikrer maksimal sikkerhet under høyintensiv trening og gjør det mulig for både nybegynnere og erfarne brukere å dra nytte av treningsutstyret.

Oppsummert, hvis du leter etter et treningsredskap som ikke bare hjelper deg med å gå ned i vekt og forme kroppen din, men også gir morsom og effektiv kondisjonstrening som er skånsom for leddene, er HAMMER Cross Jump det perfekte valget. Med treningsvideoer og patenterte hopp-punkter inkludert i leveransen, får du motivasjonen du trenger for høyintensive og effektive treningsøkter.

Mål: 120x130x140 cm
Mål sammenfoldet: 120x130x10 cm
Maks brukervekt: 130 kg
Vekt: 13 kg


Lignende produkter

Trampolin 122 cm sammenleggbar
Insportline Trampolin 122 cm sammenleggbar
1 569 NOK
Trampoline 122 cm med håndtak
Insportline Trampoline 122 cm med håndtak
1 989 NOK
Fjær for 1 m trampoline 11 runder
Trekk rundt trampoline 1 m
Insportline Trekk rundt trampoline 1 m
239 NOK