Treningsbenk inkline

3 989 NOK 3 779 NOK

Justerbar treningsbenk med kapasitet opp til 250 kg.
Les mer

 

FINNLO treningsbenk består av et separat sete og ryggstøtte som kan justeres i henholdsvis 3 og 6 posisjoner, noe som muliggjør perfekt treningsergonomi. 

 

Når du trener med frivekter, trenger du fremfor alt én ting: en stabil og pålitelig treningsbenk som du kan stole på. Finnlo treningsbenk med 6-trinns justerbar rygg og 3-trinns justerbar sete gir deg optimal posisjon i alle øvelser med frie vekter. Med en maksimal vektkapasitet på 250 kg er Finnlo treningsbenk også egnet for seriøse idrettsutøvere.

 Et separat justerbart sete og ryggstøtte er ideelle for en rekke øvelser og en bred treningsøkt for overkroppen . Ved å justere skråbenken i mange forskjellige treningsvinkler, kan treningen din rettes mot mange forskjellige deler av kroppen.

Følgende helse-, prestasjons-, sport- og treningsmål kan oppnås på treningsbenken:

 • Bevaring / konstruksjon
 • Trening av alle områder av de store brystmusklene
 • Muskler i skuldre og øvre del av ryggen (øvre, midtre og nedre trapezius, rhomboid major og minor, latissimus dorsi, scapula, pectoralis minor, clavicula muskler, serratus anterior)
 • Armmuskler (biceps, triceps, deltoids, interne og eksterne rotatorblader)
 • I tillegg kan magen, bena og baken trenes
 • Enten du er styrkeutøver, tennisspiller, svømmer eller helseutøver, kan du få optimal trening

 

FINNLO treningsbenk - Dine kompakte treningspartnereStabil og trygg

Med Finnlo treningsbenk får du den gode følelsen av å kunne fokusere fullt ut på treningen. Treningsbenken har en maksimal vekt på opptil 250 kg. Meget stabil, med robust polstring og kvalitetsutførelse gjør Finnlo treningsbenk sammen med valgfrie vekter til en uunnværlig grunnleggende del av treningsutstyret ditt. Enten det er trent styrkeidrettsutøver eller nybegynner i trening, er Finnlo treningsbenk ideell for rask og effektiv muskelvekst eller perfekt for å styrke kroppen med vekter.

Trening med frivekter er veldig effektivt og skaper en intens muskelstimulering.

Resultatene taler for seg selv

Du kan kombinere øvelser med vektstang og gratis hanteløvelser for å oppnå perfekte resultater med en godt trent overkropp, ned til siste muskelfiber! På grunn av de ulike innstillingene på Finnlos treningsbenk kan du variere fokus på ulike deler av større muskler. For eksempel kan den store brystmuskelen trenes med benkpress, og trenes ulike deler av den gjennom ulike helninger på ryggstøtten.

Fleksibilitet og stabilitet for allsidig og sikker styrketrening

Selv ben og rumpe kan trenes. Selv om fokus ikke er direkte på dem, trenes kropps- og setemusklene automatisk i mange øvelser.

 • Separat sete og rygg
 • 7-veis justerbar ryggstøtte (opptil 90 grader)
 • 3-veis justerbart sete
 • Kapasitet opptil 250 kg
 • Mål LxBxH 123 x 60 x 52-140 cm
 • Bredden på puten er 26 cm
 • Kombinert med Finnlo Treningsstasjon med vektstang og Finnlo 73 kg
 • Langt og kort manualsett
 • Vekt 27 kg

 

FINNLO treningsbenk Trening tips< /strong>

Pass på at du alltid starter med lett vekt og riktig teknikk i øvelsen. Øvelser med frie vekter skal utføres med full konsentrasjon, slik at alle bevegelser utføres riktig. Dette gjelder både nybegynnere og viderekomne.

Fra den klassiske benkpressen med ulike innstillingsvinkler på treningsbenken for å gjøre krøller, vektstangpress bak og foran nakken, til benkpress med manualer, butterfly og omvendt sommerfugl, armrad, tricepsextensions, biceps curls og mange andre varianter - en veldig kompleks trening av overkroppen er mulig. Ben og rumpe kan også trenes gjennom bakbenløft eller ettbens utfallsknebøy på en flat treningsbenk.

Om du trener styrke, utholdenhet eller maksimal styrke avhenger i stor grad av vekt og antall repetisjoner. Nybegynnere starter med lett til middels vekt og tre sett med 16-20 repetisjoner hver. Med trening kan du øke vekten og utføre 8-12 repetisjoner per sett. Profesjonelle øker vekten til de fortsatt kan gjøre opptil 6-8 reps per sett. Pausen bør være lang nok til at du føler deg tilstrekkelig   gjenopprettet for neste serie. En retningslinje er omtrent 60 sekunder.


Lignende produkter

Justerbar treningsbenk FT1
0 st
Justerbar treningsbenk Bioforce 1600
Finnlo Justerbar treningsbenk Bioforce 1600
4 509 NOK 4 199 NOK
2 st
-7%
Arm curl board for Benk
Body Solid Arm curl board for Benk
1 459 NOK
5 st
Treningsbenk Bastet med stasjoner
2 st