-6%

Reebok Step Bench Delta

1 569 NOK 1 469 NOK

Nyt lækkert design.

Stepbænken er konstrueret i ét stykke, har skridsikre gulvblokke og overflade samt 3 højdeindstillinger: 15 - 20 - 25 cm


Les mer

400-211503 Reebok
Verdens mest kjente stepbenk ble introdusert i treningssaler for over 25 år siden. Den tidløse Reebok Step er fortsatt en naturlig del og meget populær i fitnessverden. Fitnesstendenser endrer seg hele tiden, men behovet for Reebok Step har alltid vært - og vil alltid være uendret.

Variasjon i trening er nøkkelen for fremgang og med Reebok Aerobic Step, vil ikke to treningsøkter være like. Dette redskapet er ideelt for gruppetrening hvor det utføres en lang rekke grunnleggende og mer komplekse øvelser fra cardio og plyometrisk trening (spring/hopp) til toning av muskler i underkroppen. Med dens allsidighet er de ideell til å utføre et variert treningsprogram.

Reebok Step Bench er egnet til utøvere i alle nivåer. Den moderne røde og svarte Reebok Step Delta kan kombineres med øvelser på treningsmatte, eller anvendes sammen med håndvekt, håndleddsvekt eller ankelvekt, for å få en høyere kaloriforbrenning. Stepbenken er populær på treningssentre, hvor aerobic er med koreograferende øvelser til høyrytmemusikk. Med andre ord, Reebok Step er med på å gi deg hard trening på en kul måte.

Reebok Step Delta er robust og holdbar til hvert utfall og hopp. Den har en sklisikker gummioverflate og gummiføtter, så det eneste brukeren skal fokusere på er instruktøren og utførelsen av treningen. Stepbenken kan justeres i 3 høyder: 15 cm, 20 cm og 25 cm. Overflaten er "boble" tekstuert/nubret, og er stor nok til alle fitnessaktiviteter.

Reebok Step kan oppbevares i et Reebok Rack med plass til 10 stk.

Clips, plattform og gummiføtter kan kjøpes som tilbehør.
 
Mål: 102x38,5x25 cmcm
Vægt: 8 kg 

Lignende produkter

StepUp - Aerobic step.
Insportline StepUp - Aerobic step.
839 NOK 729 NOK
0 st
-13%
StepUp Aerobic step AS100.
Insportline StepUp Aerobic step AS100.
519 NOK
0 st
Step-Up Multi
Insportline Step-Up Multi
1 359 NOK
1 st
Abilica Step Up Pro II
Abilica Abilica Step Up Pro II
1 779 NOK
2 st