-5%

BungyPump Energy 6 kg motstand - Staver

1 049 NOK 999 NOK

Bungy Pump Energi - med 6 kg motstand

Passer for den som allerede har den rette BungyPump teknikken inne, trener aktivt og som behøver  en ordentlig utfordring. Dette er en modell som brukeren kan utvikle seg med.

Les mer

1211 BungyPump
Orker man ikke å trykke stangen helt ned og holde den sammentrykt ved hvert trinn,så kan man enten gjøre det i korte intervaller (utnytte staven maksimalt ved f.eks. annenhver lyktestolpel ) , eller velge å trykke den halvveis ned gjennom hele økten . Deretter kan man gradvis øke intensiteten på treningen, basert på hvor mye man orker.

Fakta:
Lengde : 115-155 cm , trinnløs regulering.
Håndtak: Ergonomisk utformet , kraftige snorer.
Øvre stavdel: Holdbar plast.
Nedre stavdel : Aluminium.
Spiss: Carbide.
Gummifoten: Naturgummi.
Farge: Sølv.

BungyPump er en unik treningstav med integrert fjæring som yter motstand hver gang staven presses ned. Staven passer for alle som gjennom flerfunksjonell trening ønsker å bedre kondisjonen og samtidig få en sterk og smidig kropp. BungyPump treningsstaver oppdages av flere og flere - mosjonister og eliteutøvere, unge og gamle. Våre staver brukes i dag til aktiv trening,for å bedre alment velvære og ved rehabilitering. Og det fine er at du selv bestemmer tempo og belastning. Du kan trene hvor du vil, når du vil. Et eget treningsprogram for BungyPump,utviklet i samarbeidmed MODO Sportsakademi i Ørnskøldsvik,gjør at du ved å utføre disse øvelsene, trener hele kroppen. Du bruker helt klart mere energi ved å trene med BungyPump sammenlignet med Powerwalk eller Nordic Walking, Den innebygde dempingen hos BungyPump stavene bidrar til at albuer og skuldre skånes og som ved bruk av vanlige staver så avlastes også knær og hofter. Da mange muskelgrupper aktiveres samtidig, øker hjertefrekvens og oksygenforbruk signifikant . Hvis du bruker riktig teknikk og på den måten utnytter stavens fjæring og motstand, kan man øke forbrenningen opp til 77 % .Dette gjør det lettere å gå ned i vekt på en effektiv og morsom måte

Lignende produkter

Sportspro Travel
BungyPump Sportspro Travel
519 NOK 419 NOK
10 + st
-19%
BungyPump Number One
BungyPump BungyPump Number One
1 049 NOK 839 NOK
6 st
-20%
Vinterspiss til BungyPump
BungyPump Vinterspiss til BungyPump
149 NOK
2 st