Spinningsykkel Drakkaris

8 399 NOK 5 499 NOK

Spinningsykkel med 18 kg svinghjul og display med treningsdata. 
Les mer

8820067 Insportline

Rekommenderade tillbehör

Spinningsykkel Drakkaris passer utmerket for deg som ønsker kondisjonstrene og forbrenne kalorier hjemme. Drakkaris styrke ligger i dens brukervennlighet. Reimdrift gir stille gange, og du har et display som gir deg viktig treningsdata gjennom hele treningsøkten.

 

Setet er justerbart opp/ned og fram/bak. Styret kan også justeres. Når du ikke bruker sykkelen, har den transporthjul slik at du lettere kan rulle den bort.

 

 

Svinghjul på 18 kg og jevn, stille gange

Spinningsykkel med svinghjulet bak, som det ofte sitter på moderne spinningsykler. Det bidrar til bedre balanse og blir mer lik som en vanlig sykkel. Tyngden i svinghjulet garanterer en jevn gange.

 

 

 /><p> </p><h2 style= 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Justerbar ramme

Korrekt sittestilling er viktig når du trener spinning. Denne sykkel har mulighet til å justere både styret og setet både vertikalt og horisontalt. 

 

 /></p><p> </p><p> </p><p><strong>Fakta og egenskaper</strong></p><p> </p><ul><li>Display som viser tid, distanse, kaloriforbruk og puls (trådløs pulsbelte kreves)</li><li>18 kg svinghjul garanterer jevn og fin gange</li><li>8 motstandsnivåer</li><li>Mottaker for trådløs pulsbelte (Beltet er et tilbehør)</li><li>Reimdrift, ingen kjetting som bråker</li><li>Sete justerbar horisontalt og vertikalt</li><li>Styre justerbar horisontalt og vertikalt</li><li>Transporthjul for enklere flytting</li><li>Justerbare føtter for ujevne gulv</li><li>Maksimal brukervekt 130 kg</li><li>Maksimal anbefalt lengde 200 cm</li><li>Mål LxBxH 140x63x131 cm</li><li>Vekt 46 kg</li></ul><p> </p>
    </div>
  </article>
  </accordion-item>
  
  
  
  
            <accordion-item
        title=

Allan Lindgaard spørre 6 måneder siden
Kan den tilsluttes bluetooth, via feks. en tv skærm
Butikken svarte

Nej, den har inga sådana funktioner.


Lignende produkter

Airin Indoor Bike
Insportline Airin Indoor Bike
11 999 NOK 8 919 NOK
3 st
-26%
Spinningsykkel Agneto
Insportline Spinningsykkel Agneto
5 769 NOK 3 999 NOK
1 st
-31%
Alfan speedbike
Insportline Alfan speedbike
4 199 NOK 2 619 NOK
10 + st
-38%
Spinningsykkel S1000i
Insportline Spinningsykkel S1000i
15 749 NOK
2 st