Vannromaskin WP5000

15 749 NOK 10 499 NOK

Vannromaskin i tre - leveres ferdig montert. Bare for å fylle ut å vann og plugg inn strømadapteren som Er du fortsatt der? Stilig design som passer inn i hjemmet. Laget av massivt bøketre.
Les mer

2265 Christopeit Sport

Med romaskinen WP 5000, som er laget av massiv bøketre og har et stabilt design, simuleres en autentisk og leddvennlig rotrening takket være det innovative motstandssystemet som består av en kombinasjon av vann og direkte justerbar magnetisk motstand.

Du bestemmer treningsintensiteten først og fremst ut fra styrken til trekk (rask, intensiv trekk for å bygge muskler, sakte trekk for å bygge utholdenhet). Vannmengden i den ekstra store vanntanken (ca. Ø 57 cm) kan reguleres fritt. Det slitasjefrie, 16-trinns magnetiske bremsesystemet gir enda mer fleksibilitet, som i tillegg til vannmotstanden gir en direkte og enkel måte å endre motstanden umiddelbart ved å snu den ytre ringen. Med en setehøyde på 30 cm kan du enkelt gå av og på. Den 95 cm lange rostangen, komfortsetet med kulelagerruller og de justerbare fotstøttene med sikkerhetsstropper lar personer fra 150 cm til 220 cm og opp til en maksimal kroppsvekt på 150 kg trene flytende og trygt.

Den moderne datamaskinen registrerer alle relevante treningsdata som: tid over 500 m, hastighet i km/t, treningstid, distanse, ca kaloriforbruk, puls, totalt roslag, roslag per minutt, nivå av magnetisk motstand - enten som en statisk skjerm eller i alternerende modus - kan tilpasses ved å trykke på datamaskinen. LED-displayet sørger for at dataene er enkle å lese i enhver lyssituasjon. Du kan trygt feste smarttelefonen eller nettbrettet til nettbrettholderen.

Det innovative, kulelagrede skinnesystemet, kombinert med hurtigfester, gjør at romaskinen kan skyves sammen raskt og enkelt for plassbesparende, vertikal oppbevaring med en høyde på kun ca 140 cm. Ved å skyve setet sammen låses setet samtidig, slik at det beholder sin posisjon også i vertikal stilling. De tre transportrullene - hvorav den ene kan roteres 360° - muliggjør enkel flytting i vertikal stilling - slik at romaskinen finner sin plass i nesten alle oppholdsrom.

I tillegg har WP 5000 Bluetooth-tilkobling i henhold til gjeldende 4.0-standard, som du kan koble til pulsbeltet som er tilgjengelig fra Christopeit Sport. I tillegg er enheten kompatibel med Kinomap-appen. Dette gjør det mulig å trene på en underholdende måte med Android- eller iOS-enheter og å lagre treningsdata. Etter den gratis testfasen kan Kinomap-appen kjøpes mot en avgift².

Hjemmesportstrening med romaskinen WP 5000 betyr: roetrening uansett vær for å effektivt styrke hele kroppen, det kardiovaskulære systemet, forbedre generell utholdenhet og ytelse, kombinert med maksimal fleksibilitet på enheten din med moderne design og oppdatert utstyr.

 

² En mobilenhet kreves for å bruke Kinomap-appen. Etter en gratis testfase er den profesjonelle versjonen tilgjengelig, som det påløper ekstra kostnader for. Mer om dette på https://www.christopeit-Sport.com/aktionen/kinomap/

Enheter som vises er ikke inkludert i prisen

Fakta og egenskaper

 

 • Skjerm som viser tid, hastighet, distanse, antall slag, tid per 500 m, slag per minutt, skanning og Bluetooth-status
 • 16 motstandsnivåer
 • Motstand kombinert vann og magnet
 • Foldes opp for å spare plass når den ikke er i bruk
 • Mottaker for trådløst pulsbelte med Bluetooth
 • Holder for mobiltelefon/nettbrett
 • Tilkobling til Kinomap
 • Vekt 35 kg
 • Mål LxBxH 213x55x60 cm
 • Mål sammenfoldet LxBxH 60x55x138 cm
 • Maks brukervekt 150 kg

 

 

Anne spørre 3 måneder siden
Hi, could I know the warranty policy? is there a 2 years warranty applied on WP5000?
Butikken svarte

Hi!

Thank you for your question!

Yes, there is a 2 year warranty on the products from Christopeit Sport.

You can read more regarding the warranty on our different product if you follw this link: https://sporttema.se/sv/page/kopvillkor

Peter Krarup spørre 6 måneder siden
I skriver WRT2000 i overskriften, og WP 5000 i teksten. Dert er en Christopeit WP5000 ikke?
Butikken svarte

WP2000 omdøbt til WP5000, det er den samme maskine. Navnet er opdateret.

Siri spørre 8 måneder siden
Hva får plass i netbredd/mobil holderen? Det kan se ut som om holderen er justerbar, så jeg lurer på om iPaden min får plass der.
Butikken svarte

Mobil/iPad får plass. 

Alice Tiedemann spørre 8 måneder siden
Hvor mange liter vand kan der være i tanken
Butikken svarte

Max 15 liter


Lignende produkter

Cambridge II Romaskin Svart
Christopeit Sport Cambridge II Romaskin Svart
4 619 NOK 2 619 NOK
5 st
-43%
Horse Glider
Christopeit Sport Horse Glider
3 459 NOK 1 679 NOK
1 st
-51%
Romaskin Como Svart
Christopeit Sport Romaskin Como Svart
9 819 NOK 7 869 NOK
3 st
-20%
Romaskin Accord
Christopeit Sport Romaskin Accord
4 999 NOK 3 999 NOK
4 st
-20%