-6%

Tredemølle flat modell sammenleggbar

7 999 NOK 7 499 NOK

Moderne og kompakt tredemølle som kan brukes under skrivebordet, framfor TV-en, og når den ikke er i bruk, kan den lett legges sammen og tar veldig lite plass. Hastighet 0,5 - 6 km/h. Kontrolleres med fjernkontroll eller app i smarttelefonen din.
Les mer

TM-WPAD Gymstick

Gymstick Walking er for alle som vet at burde gjøre noe for seg selv, de har bare ikke tid eller humør til det. Gymstick Walking er smal, liten og sammenleggbar, lett å ta framfor TV-en eller under skrivebordet og deretter ta den tilbake til skapet eller under sengen etc.

 

Hvor langt kan du gå med Gymstick Walking tredemølle i løpet av arbeidsdagen?

Å sitte lenge under lang tid er ikke bra for kroppen og gjør muskler og ledd stive. Endringer i arbeidsstillinger, pauser og pendling under dagen lindrer symptomene på ensidig holdning. En innovativ og moderne tredemølle for kontorbruk der du vil investere i dine ansattes fysiske aktivitet og velvære. Fantastisk moderne design kombinert med allsidige funksjoner gjør Gymstick Walking trygg og en stimulerende tredemølle for aktivt kontorarbeid. Å gå på tredemøllen holder sinnet ditt oppdatert, slik at du kan prestere bedre på jobben og øke arbeidseffektiviteten.

 

Gymstick WT utvikler muskler i underkroppen, stimulerer blodsirkulasjonen, metabolismen og energiforbruk. Walking kommer med en fjernkontroll som gjør det enkelt å justere mattens funksjon og hastighet. I tillegg kan enheten styres av en mobiltelefon (Android / iOS).

 

Informasjonen fra konsollen: tid, hastighet, avstand, kaloriforbruk og steg. Tredemøllen er kompakt og lett, slik at den enkelt passer inn i arbeidsstasjonen. Beltet foldes komfortabelt fra midten, noe som gjør den lettere å lagre og overføre.

 

Fakta og egenskaper

 • Maksimal brukervekt 100 kg
 • Produktstørrelse: 143,2 x 54,7 x 129 cm.
 • Produkt vekt: 31 kg
 • Fjernkontroll og mobilapplikasjon
 • Minimum ganghastighet 0,5 km / h og maks 6 km / h
 • Barnesikring
 • Beskyttelse mot overoppheting
KONSTRUKSJON
Gymstick fokuserer på enkelhet, det finnes ingen komplisert instrumentpanel, ingen håndtak. Hele enheten baseres hovedsakelig på et kvalitetsdesign av tredemøllen i aluminiumsrammer. IML-overflatebehandling brukes for å danne et frontpanel av metalloverflate. Et LED-display for grunnleggende informasjon plasseres også på denne overflaten.
 
To hastighetsmoduser
Det finnes to treningsmoduser, den første inkluderer manuell hastighetsstyring via fjernkontrollen. Den mer avanserte modusen er den patenterte Adaptive Speed ​​Control, som automatiskt justerer hastigheten etter takten din.
 
EMBALLASJEN INNEHOLDER
 • Walking tredemølle
 • Fjernkontroll
 • Lader og kabel
 • Nøkkel 

 

Helena Christell spørre 1 uke siden
Hur mycket låter den när man går på den? Kan den ställas på högkant när den är hopfälld?
Butikken svarte

Bandet har ett ljud från motorn och bandet samt dina steg. Det kommer man inte ifrån helt. Det är inget högt ljud. 


Lignende produkter

Neblin tredemølle med sidestøtte
Insportline Neblin tredemølle med sidestøtte
10 499 NOK 9 449 NOK
-10%
Tredemølle Excel Run (uten motor) - gåstaver
Insportline Tredemølle Excel Run (uten motor) - gåstaver
5 249 NOK 4 199 NOK
-20%
Walking Pad 4.0
Christopeit Sport Walking Pad 4.0
4 499 NOK
Tredemølle CS 3000
Christopeit Sport Tredemølle CS 3000
4 999 NOK 4 499 NOK
-10%