Loxon XTR Crosstrainer ** Best i test **

15 749 NOK 15 219 NOK

Førsteklasses utstyr for avansert kondisjonstrening:

Induksjonsbremsesystem, svinghjul på 20 kg, pedalavstand på 16 cm, 12 treningsprogram og 4 pulsstyrte program. 


Les mer

3286 Hammer

FINNLO Crosstrainer Ergometer Loxon XTR gir avansert cardiotrening selv i hjemmet. Denne eksakte ytelseskontrollerte Crosstrainer i klasse HA er perfekt for en helserettet trening. Maskinens dynamiske form gjør den optimal for kondisjonstrening, samtidig som den støtter kardiovaskulærsystemet. Gjennom armbevegelser aktiveres overkroppen og du oppnår en høyere kaloriforbrenning: perfekt for vekt- og fettredusering. Samtidig styrker du musklene dine og omformer kroppen din. Ergometeren LOXON XTR fra FINNLO er det perfekte verktøyet for en intensiv kondisjonstrening som samtidig er skånsom mot leddene. De jevne bevegelsene den tillater er skånsomme mot leddbånd, sener og ben, da foten alltid hviler mot fotplaten. Takket være ergometerens mange funksjoner, kan du oppnå den beste mulige trening.

Avhengig av intensiteten du velger, er fokuset enten på utholdenhet eller kraft.

 

Ved å trene regelmessig med Crosstrainer FINNLO Loxon XTR kan du:

 • Forbedre kondisjonen din på korte, middels eller lange distanse
Trene samtidig som du skåner det kardiovaskulære systemet
 • Effektivt gå ned i vekt
 • Reduser kroppsfett
 • Omforme kroppen din og oppnå vevstramming
 • Forsterke alle muskelgrupper, spesielt ben og setemuskel
Gjennom armbevegelser settes også overkroppens utholdenhet på prøve under treningsøkten.
 
FINNLO Crosstrainer Loxon XTR – praktisk og behagelig
Treningsdata med blå bakgrunnsbelyst skjerm (Blue Backllight)
 
Crosstrainern Loxon XTR styrer du gjennom en treningsdata av høy kvalitet via en LCD-skjerm med blå bakgrunnsbelysning (Blue Backlight) Du kan velge mellom 12 forskjellige belastningsprofiler for underholdende og variert trening. Du får tilgang til 4 pulsstyrte program med justerbar maksimums- og minimumspulsgrense - på denne måten kan du følge pulsnivået, og vedlikeholde det gjennom hele treningsøkten. Når pulsgrensen overskrides eller faller for mye, justerer FINNLO Loxon XTR Crosstrainer automatisk belastningen slik at du kan nå tilbake til ønsket pulsnivå.
Loxon XTR Crosstrainer-ergometeren står for beste mulige komfort under cardiotreningen, en helserettet Crosstrainer og høyeste sikkerhet. Takket være den praktiske hurtigstartknappen, kan du raskt komme til ønsket Watt- eller pulsnivå og med det samme komme i gang med treningen din. Pulsmålingen gjøres gjennom de integrerte håndpulssensorene eller gjennom brystbeltet som er tilgjengelig som et tillegg til Crosstraineren. Etter treningsøkten viser Crosstrainer treningsutviklingen din. Basert på hvilepulsen din, beregner dataen ditt personlige treningsnivå, og gir den en vurdering i henhold til 1-6 - alt for en motiverende, morsom og variert trening. 
 
Intensiteten kan justeres i totalt 32 forskjellige steg. Belastningskontrollen er hastighetsanpasset og er tydelig på den moderne LCD-skjermen med blå bakgrunnsbelysning (Blue Backlight) 
Her vises  8 verdier:
 • Distanse i kilometer og meter
 • Tid i timer, minutter og sekunder
 • Hastighet
 • Takt
 • Kaloriforbruk
 • Hjertefrekvens
 • Pulsen måles i prosentenheter opp til din maksgrense.
Avansert teknologi for så komfortabel trening som mulig
 
Selv etter din første treningsøkt med FINNLO Loxon XTR, kommer du til å elske den perfekte treningsergonomien den tilbyr. Med et trampeavstand på bare 16 cm får du en følelse av å virkelig være ute å gå eller jogge. Et høyteknologisk pendelkulelager, 2 kulelager i svingleddet og et detaljert induksjonssystem gir deg et jevnt bevegelsesmønster. FINNLO Loxon XTR er byggd med et svinghjul på 20 kg, og med en vedlikeholdsfri beltedrift. På denne måten oppnår du beste mulige komfort under treningsøkten, slik at du kan fokusere på prestasjonen din.

 

Design og ekstrautstyr

 

Deg moderne designet i sølv og antrasitt smelter inn i ethvert hjem, og gjennom praktiske transporthjul kan du enkelt flytte på Crosstraineren.

For at hele familen skal kunne trene på Crosstrainer Ergometer Loxon XTR, er den fleksibel og justerbar ved hjelp av en 3-stegsfotplate. Alle kan trene, uansett høyde! Den kraftige rammekonstruksjonen er også egnet for alle vekter opp til 150 kg.

 

FINNLO Loxon XTR treningstips

 

Start kondisjonstreningen din med en kort oppvarming og la kroppen komme i gang. Dette ska vare i 5.10 minutter, slik at kroppen får beste mulige forberedelse for høyere belastning. Øk deretter motstanden, men på at du skal kunne fortsette i mellom 30 og 40 minutter. På denne måten oppnår du den beste effekten for kondisjonen og helsen din. Før du avslutter treningsøkten, bør du gå tilbake til den opprinnelige intensiteten og fortsette slik i omtrent 5-10 minutter. Tre treningspass i uka er optimalt for den vil ønsker å forbedre kondisjonen og redusere kroppsfettet.

 

Oppsummering og oversikt

 

FINNLO Crosstrainer Ergometer Loxon XTR gir komfortabel og variert kondisjonstrening i hjemmet. Kvalitetsstandarden lever opp til klasse HA-standarden. Siden den er justerbar, er den perfekt egnet for helserettet kondisjonstrening. Den fremmer dynamiske bevegelser som støtter det kardiovaskulære systemet, brenner kroppsfettet og gir deg en stilig figur. FINNLO Loxon XTR sin treningsdata er av høyeste kvalitet; gjennom den når du alle de forskjellige funksjonene. Med 12 motstandsprofiler med forskjellige grenser, 4 pulsstyrte program og en tilpasningsdyktig motstandsregulering i 32 steg, kommer du til å ville trene mer og mer. Pulsen måles enten av håndpulssensorer eller gjennom et brystbelte (tillegg). Presisjonskulelageret og et svinghjul på 20 kg gjør treningen jevn og rolig. Crosstraineren har en stabil beltedrift som er regulert av et induksjonsbremsesystem av høy kvalitet. Siden det er mulig å justere fotplatene kan alle, uansett lengde, trene på Loxon XTR.

 

Viktig produktinformasjon om crosstrainer FINNLO Loxon XTR 

 

Crosstrainer med automatisk motstandsregulering via knapper

12 automatiske treningsprogram og 4 pulspgrogram

Beltedriftsystem og premium kulelager for perfekt rundgang

Faste håndtak med håndpuls og bevegelige armgrep

Integrert mottaker for brystelte (tillegg)

Justerbar maksimum og minimum pulsgrense

Vekt: 66 kg

Farge: Hvit/antrasitt

Maksimal tillatt vekt: 150 kg

Mål (L x B x H): 148 x 58 x 158 cm

Strømforsyning: 230V, 50Hz

Ytelse: 25-400 Watt

Bremsesystem: Induksjonsbremsesystem

Treningsprogram: 12

Svinghjul: 20 kg

Fotplate avstand: 16 cm

Steglengde: 40 cm

Data: LCD-skjerm 

Dataskjerm: Distanse/Tid/Hastighet/Trampefrekvens/Kaloriforbruk

Forhold: 1:9

 

Funksjoner / Ekstrautstyr

Quick Start-funksjon

Quick HRC-knapp

Bevegelser frem og tilbake for forskjellige muskler

Væskepåfyllingsprogrammet Drink-Fit

Etter avsluttet trening vises gjennomsnittsverdiene på skjermen

Presisjonskulelager

Viser pulsen du har rett etter avsluttet trening

Justerbar fotplate

Liten fotplateavstand for en mer ergonomisk trening

 

Kåret til Best i Test på siden bäst-i-test.se våren 2017. 

 


Lignende produkter

CrossPace 5.0 NorsK
Hammer CrossPace 5.0 NorsK
13 999 NOK 12 999 NOK
-7%
Crosstrainer EL 8000
Hammer Crosstrainer EL 8000
41 999 NOK 39 369 NOK
-6%
Crosstrainer ET660i II
Insportline Crosstrainer ET660i II
15 749 NOK 14 599 NOK
-7%
Crosstrainer Eco 2000 Generator
Christopeit Sport Crosstrainer Eco 2000 Generator
11 019 NOK 6 999 NOK
-36%
1-8901985b627f" defer async>