Pumpesett Pro 20 kg

1 989 NOK

Pumpset Pro 20 kg - Din Ultimate Partner for Kraftfull Trening
Les mer

61057PU Gymstick
Er du på jakt etter et komplett og effektivt treningsutstyr som kan hjelpe deg med å bygge styrke og muskler? Da er Pumpset Pro 20 kg det perfekte valget for deg! Med sin kvalitetsstang og vekter gir denne pumpseten deg alle verktøyene du trenger for å ta treningen din til neste nivå.

Hvorfor velge Pumpset Pro 20 kg?

Pumpset Pro 20 kg er designet med enestående presisjon for å tilby deg den beste treningsopplevelsen. Det er en alt-i-ett-løsning som inkluderer en robust stang og et utvalg vekter som passer til dine spesifikke treningsbehov. Enten du er nybegynner eller erfaren treningsentusiast, kan du dra nytte av denne pumpseten for å nå treningsmålene dine.

Med en vekt på 20 kg er denne pumpseten perfekt for å trene hele kroppen. Du kan enkelt justere belastningen ved å legge til eller fjerne vekter fra stangen. Dette gir deg muligheten til å utfordre musklene dine og gradvis øke motstanden når du blir sterkere. Uansett om du ønsker å bygge muskler, forbrenne fett eller forbedre utholdenheten din, vil Pumpset Pro 20 kg være din pålitelige partner på treningsreisen.

Funksjoner og Fordeler

Pumpset Pro 20 kg er utstyrt med flere imponerende funksjoner som gjør den til et utmerket valg for seriøse treningsentusiaster:

Kvalitetsstang:

Stangen som følger med denne pumpseten er laget av høy kvalitet og er designet for å være robust og holdbar. Den gir et behagelig grep og gir deg stabilitet og kontroll under løftene. Stangen er designet for å tåle intensiv trening og vil være din pålitelige følgesvenn i mange år fremover.

Justerbart Vektsystem:

Vektsystemet i Pumpset Pro 20 kg er designet for enkel tilpasning. Du kan enkelt legge til eller fjerne vekter fra stangen for å tilpasse belastningen etter dine individuelle behov og treningsnivå. Dette gir deg fleksibilitet og mulighet til gradvis å øke intensiteten i treningen når du blir sterkere.

Holdbare Vekter:

Vektene som følger med denne pumpseten er laget av høy kvalitet og er konstruert for å være holdbare og tåle hard trening. De er nøye kalibrert for å gi jevn fordeling av vekten og sikre optimal ytelse under løftene.

Bestill din Pumpset Pro 20 kg i dag

Hvis du er klar til å ta treningen din til neste nivå og investere i et kvalitets- og allsidig treningsutstyr, er Pumpset Pro 20 kg det perfekte valget for deg. Med sin robuste stang, justerbare vektsystem og holdbare vekter, vil denne pumpseten være din ultimate partner for å bygge styrke og muskler.

Bestill din Pumpset Pro 20 kg i dag og få muligheten til å trene når det passer deg best. Vi tilbyr rask levering og en sikker betalingsprosess for å gjøre kjøpet ditt så enkelt og bekvemt som mulig. Ta det første skrittet mot en sterkere og sunnere kropp, og la Pumpset Pro 20 kg være din følgesvenn på treningsreisen. Start treningen allerede i dag!

Stangens lengde: 140 cm
Diameter: 30 mm
Leveres med vekter og sikkerhetslås
Total vekt (stang og vekter): 20 kg

lisbeth börjesson spørre 1 måned siden
Vad är ytmaterial på vikterna?
Butikken svarte

Någon form av PVC/Gummi

Kenneth Wielinder spørre 4 måneder siden
Är vikterna gummerade? Visst är det snabblås som medföljer. Vad kostar det att köpa till 2 st 10 kg viktskivor?
Butikken svarte

Det är gummi på. 
Snabblås medföljer. 

Vi har inte lösa viktskivor i samma modell tyvärr. 

Viktskivor i stål 30 mm passar 


Lignende produkter

Abilica Pump Set
Abilica Abilica Pump Set
1 049 NOK 999 NOK
3 st
-5%
Vektplate 30 mm 10 kg
Insportline Vektplate 30 mm 10 kg
699 NOK
2 st
Vektplate 30 mm 5 kg
Insportline Vektplate 30 mm 5 kg
499 NOK
9 st